Stampile Trodat si Colop, catalog si descriere.

Comercializam stampile si datiere semnate Trodat si Colop, doua branduri de top, lideri mondiali in domeniul stampilelor. Fiecare dintre aceste doua branduri are in portofoliu produse destinate necesitatilor clientilor nostri. Fie ca este vorba de persoane dinamice, intr-o permanenta miscare, care nu isi desfasoara activitatea la birou si au nevoie de o stampila de buzunar, fie ca desfasoara o activitate de birou si au nevoie de o stampila robusta, rezistenta la o utilizare frecventa.
Tot la noi, in functie de brand-ul ales vei gasi si accesoriile din aceeasi gama. Noi iti putem recomanda ce este cel mai potrivit sa folosesti in materie de accesorii si care tip de tus se potriveste mai bine cu produsul ales de tine.
Dispunem de tehnologii de ultima generatie pentru a grava amprenta stampilei tale, folosim dispozitive laser care reusesc sa redea pana la ultimul detaliu grafica sau textul ales.
Tot ceea ce intreprindem in atelierul nostru respecta cu strictete mediul inconjurator, conceptul si tehnologia „eco friendly”.
Pentru noi nu exista probleme prea complicate sau clienti cu cerinte peste masurile noastre! Indiferent cat de complicata este problema ta, alaturi de noi vei gasi rezolvarea!
Si nu uita: la noi, stampila ta este gata in 15 minute!