Printuri si grafica

Credem ca reusita succesului in afaceri depinde de indeplinirea catorva conditii pe care noi le consideram esentiale : seriozitate, profesionalism si o imagine impecabila.
Gratie serviciilor de inalta calitate de printare si grafica pe care le oferim, noi ne putem ocupa de imaginea ta!
Tipurile de printuri necesare pentru afisarea imaginii tale intr-un mod profesionist sunt cartile de vizita, fluturasii publicitari (flyere), pliantele, mapele de prezentare, diverse tipuri de brosuri, roll-up-uri, bannere, autocolante, afise, etichete.
Pentru tiparirea acestor categorii de produse utilizam tehnologii de ultima generatie ce ofera o calitate superioara a imaginii si a culorilor, tehnologie care respecta si protejeaza mediul inconjurator.
Ne ocupam cu acelasi profesionalism si de momentele importante din viata ta personala. Daca ai nevoie de o invitatie de nunta sau botez, de carti de vizita cu un design deosebit, de felicitari sau vederi personalizate, toate pot prinde viata in atelierele noastre. Acceptam bucurosi ideile clientului si contribuim noi insine ca produsul final sa intreaca orice asteptari.
Ne mandrim cu o echipa de graficieni profesionisti care au in spatele lor ani de experienta in acest domeniu, ceea ce le permite sa execute lucrari indiferent de dificultatea sau complexitatea lor.
Este suficient sa ne trimiti informatiile necesare dezvoltarii graficii tale cum ar fi: texte, imagini, culori, anumite elemente grafice de la care vrei sa pornim.
Si daca la capitolul idei ai nevoie de consiliere, atunci e suficient sa ne spui cate ceva despre afacerea ta, despre informatia pe care vrei sa o transmiti prin grafica, iar de restul ne ocupam noi.