Personalizari

Vizibilitatea brand-ului tau este importanta, indiferent de domeniul in care activezi. Tehnicile de imprimare au evoluat de-a lungul anilor permitand astfel personalizarea cu usurinta a unei game largi de materiale promotionale.
Studiile si statisticile recente realizate de institutele internationale de marketing indica faptul ca produsele promotionale reprezinta cea mai buna modalitate prin care iti poti promova brand-ul. De ce sa nu le faci extrem de eficiente folosind servicii profesionale pentru personalizarea acestora?
Indiferent de tehnica utilizata, produsele promotionale personalizate reprezinta o optiune excelenta pentru cadouri corporate si nu numai.
Stiai ca un produs promotional este folosit timp de cel putin 6 luni? Asta inseamna ca mesajul tau va fi mai bine pastrat si pentru mai mult timp decat daca ai folosi alte forme de personalizare.
Tot ce trebuie sa faci este sa alegi metoda de personalizare cea mai potrivita pentru a obtine un efect de lunga durata.
La noi vei gasi o paleta foarte larga de produse promotionale, menite sa raspunda celor mai diversificate nevoi de marketing.
O mica parte din obiectele pe care le putem personaliza: • tricouri, camasi, sepci, veste, salopete si orice tip de obiecte vestimentare • accesorii de scris • brichete • agende
Personalizarea produselor se realizeaza prin gravura laser sau printare UV, tehnici care permit realizarea de printuri de inalta calitate si precizie, oferind publicului tinta o imagine in detaliu a firmei tale.