Infiintari firme

Am gandit acest domeniu de activitate si ne-am propus sa oferim servicii integrate nu doar celor care fac primii pasi in afaceri, ci si celor cu o experienta indelungata in lumea afacerilor care cauta servicii complexe de consultanta, care au modificari de facut in ceea ce priveste firma lor, dar au timpul limitat si principala lor preocupare este cresterea afacerii.
Birocratia infiintarii unei firme sau aducerii de modificari unei firme deja existente ne poate tine pe loc de cele mai multe ori. Din dorinta aceasta s-a nascut proiectul nostru.
Clientii nostri gasesc in acelasi loc solutii eficiente si prompte care corespund exact nevoilor aparute pe parcursul derularii afacerilor.
Stim ca timpul unui antreprenor este important, tocmai de aceea ne-am dorit ca lucrurile sa devina din ce in ce mai simple si clientul nostru sa uite de grija documentelor si sa continue sa faca progrese in afacerea sa.
Vedem lucrurile in cel mai simplu mod cu putinta: acum ca stii unde ne gasesti, te asteptam sa ne vizitezi; purtam o discutie ampla despre domeniul de activitate al firmei sau despre modificarile pe care doresti sa le faci si noi iti spunem ce acte sunt necesare pentru a incepe procedura.
Odata ce ne-ai adus actele necesare, de restul ne ocupam noi!
La final iti predam documentele finale ce atesta infiintarea firmei sau modificarile cerute, iar tu continui sa faci ceea ce stii mai bine: sa-ti cresti firma proaspat infiintata.
Daca vrei doar cateva informatii, nu ezita sa ne contactezi! Suntem aici si suntem dispusi sa te ajutam!