Gravura, intre arta si necesitate.

Tehnica gravarii este folosita de mai bine de 500 ani. In acele vremuri, cei care foloseau acest procedeu apelau la tehnici de sapare, perforare, incizare sau obturare a diferitelor tipuri de materiale, printre care amintim: lemn, piatra, metal. Practic, inca de atunci se putea folosi tehnica gravarii pe aproape orice tip de material. Artistii vremurilor foloseau tehnica pentru a crea opere de arta de sine statatoare sau pentru a multiplica imagini prin aplicare de tus pe suprafata gravata care purta numele de cliseu.
Tehnologia si principiile de baza ale gravurii folosite in zilele noastre nu mai au foarte multe lucruri in comun cu tehnicile din trecut, indraznim sa credem chiar ca schimbarea si imbunatatirea acestor tehnici si procedee folosite au suferit o schimbare dramatica.
Tehnica de gravare folosita de noi este cea bazata pe tehnologia cu laser, care poate fi superficiala (0,01 mm) sau profunda ( 0,3 mm), detalii coordonate in functie de parametrii setati, ce permit executarea de lucrari de diferite complexitati.
Gratie tehnicilor de gravare cu laser de ultima generatie putem folosi gravarea pentru aproape orice tip de material: plastic, lemn, piele, acril, carton, sticla si metale care sunt vopsite, eloxate sau brunate.
Recomandam folosirea gravarii atunci cand doriti sa transmiteti un mesaj intr-un mod inedit sau cand doriti ca o informatie sa fie afisata intr-un mod foarte vizibil. Clientii nostri au apelat la aceasta tehnica pentru a face ecusoane, invitatii de nunta, medalioane din lemn cu numere de camera pentru industria hoteliera, cupe si medalii destinate competitiilor sportive si nu numai.
Si cum imaginatia nu are limite, suntem mandri ca datorita tehnologiei de care dispunem putem grava orice imagine sau text doreste clientul.

Preturile pentru serviciile de gravura sunt de la 0.15 si 0.22 ron/cm patrat.
Ai o comanda speciala? Contacteaza-ne si iti putem face o oferta personalizata.